Logo in de header plaatsen, hoe doe je dat?

Logo in header plaatsen

Soms lijken de kleinste dingen het moeilijkste. Zo worstel ik bijvoorbeeld met de manier waarop ik mijn logo in de header moet plaatsen van deze website. Uiteindelijk lukt het wel met gefröbel. Ik zoek bijvoorbeeld een oplossing door het logoplaatje in het programma Paint in te voegen in de afbeelding. Ik plak het erin of erop, verander het formaat, snijd bij en hoop dat het mooi is.

Hoe doe jij dat?logo expressziezox

Met behulp van een specifiek programma zoals Paint of Gymp moet je een rechthoekje uit de afbeelding kunnen snijden en het logovormpje daarin plakken. Oefening baart kunst.

En jij, waar staat die van jou?

Deel deze post met anderen!Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *