schrijven in de ochtend

Schrijven in de ochtend en vogelgeluid

schrijven in de ochtend

Ben je een ochtend – of een avondmens met schrijven?

Ik geloof niet dat het eeuwig vaststaat dat je een ochtend – of een avondmens bent.  Ik was vroeger een avondmens, maar als het op schrijven aankomt tegenwoordig een ochtendmens. Je kunt gerust zeggen een vroege vogel. Want als je om half zes achter de pc gaat zitten om te schrijven, hoor je de wereld geleidelijk wakker worden. Heerlijk dat vogelgeluid! Hoewel soms ben ik alert wanneer ik kraaien hoor roepen (zingen, want het zijn zangvogels). Dan vrees ik voor de jonge merels in mijn tuin. En ben ik toch weer afgeleid van mijn schrijfwerk….

Wanneer schrijf jij graag?

Deel deze post met anderen!Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *