Weer terug ! De draad van mijn blog weer opgepakt na ruim een jaar.

Weer terug na ruim een jaar!

Na een pauze van ruim een jaar,  pak ik de draad van dit blog weer op. Mijn aandacht werd al snel na het schrijven en samenstellen van mijn Amazon boekje in beslag genomen door andere beslommeringen. In plaats van inkomsten bleef het stil en nee, het boekje is zelfs tot nog toe helemaal niet verkocht. Er komt dus nog veel meer bij kijken bij online publiceren en inmiddels begrijp ik ook wel dat de cover van het boekje beter moet.  Maar eerlijk gezegd heb ik het e-book niet goed aangemeld en totaal niet aan marketing gedaan. Een echte flop dus. De cover valt ook niet binnen het kader, maar je moet ergens beginnen en met vallen en opstaan word je wijs. Er valt nog veel te leren dus, maar voorlopig heb ik het boekje even in de ijskast gezet. Het loopt niet weg.

Oh, wat houd ik van de maand Oktober!

Binnenkort dus weer blogs van mij over mijn bezigheden, ontdekkingen of ervaringen. Oktober is mijn favoriete en creatieve maand dus een goed moment voor een nieuwe start.

 

Deel deze post met anderen!Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *