Zelf publiceren, de toekomst lacht me tegemoet!

Birds around my Pool
Birds around my Pool ebook over watervogels voor ouders en kinderen

Mijn boekje op Amazon

P.O.D. Publish on Demand, de wereld ligt aan de voeten van de zelf- publiceerders. Er zijn veel platforms waar je zelf jouw producties op kunt zetten. Deze week publiceerde ik mijn eerste e-boekje op Amazon. Trots ben ik zeker. Het schrijven van de laatste jaren heeft me hierop voorbereid. Via een Youtube filmpje ging de wereld voor me open. Hierover later.

Bekijk de link

 Mocht het ebook je aanspreken. Voel je vrij het voor je Kindle e-reader aan te schaffen of via de Amazon app op je smartphone.

Ik hoor de kassa al rinkelen!

Vragen hierover? Benader me via email, telefoon of contactformulier!

Deel deze post met anderen!Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *